Om oss

Information om Corpintech

Om Corpintech

Corpintech (Corporation in technology) är en enskild firma grundad i Stockholms län, Vallentuna. Firman Corpintech består endast av en person. Däremot så har Corpintech sammarbeten med frilansare och andra företag både i Sverige och internationellt. När dessa utför arbeten under våra projekt, gör dem det fortfarande under Corpintechs namn. Dessa personer är handplockade för att klara av målen Corpintech har satt.

Vi har som mål att assistera företag och organisationer på internet med allt från webbdevelopment och webbdesign till säkerhet och allt där i mellan. För att uppfylla våra mål så skapar vi våra egna SaaS (Software As A Service) som vi erbjuder företagen. Dessa är skapta för att underlätta arbeten på internet som företagen behöver göra. Ett exempel på detta är OffertService.

Offertservice är en tjänst skapad av oss för att privatpersoner ska kunna begära offerter från serviceföretag på ett enkelt sätt. Företagen kan sedan svara på dessa frågor med sina offerter. Det som skiljer denna tjänst från många av de som redan existerar är att den är billigare och mer öppen. Företagen kan nämligen skicka obegränsat antal offerter till samma månadspris.

Var med och gör skillnad

Vi har tidigare hjälpt organisationen "Fotboll mot als" med deras hemsida. Vi valde att hjälpa dem med både hosting genom våran egna hemsida samt att vi byggde hela hemsidan. Detta gjorde vi gratis som en donation till dem. Genom hemsidan kan man både beställa produkter och läsa deras nyheter. Pengarna går sedan till ALS-forskning.

Vi vill fortsätta att göra nytta. därför har vi beslutat att skänka en del av vinsten från offertservice till liknande ändamål under en obestämd period. Vi kommer även försöka köra samma typ av donationsevent bakom flera uppkommande projekt

  • Corpintech
  • Copyright 2020