Professionell webbproduktion

Till lågt pris

Om vår webbproduktionVår kunskap

Vi på Corpintech jobbar med att bygga upp en så säker och användarvänlig IT-miljö som möjligt för både er och era användare. Detta gör att vi behöver en hög kompetens inom både it och nätverk.

Hemsidor:

Vi har byggt hemsidor i flera år med både nya samt äldre verisioner av både HTML och CSS. Detta ger oss en bra grund i att kunna stödja flertal webbläsare, e-postplattformer och enheter. Vi har även goda kunskaper inom PHP vilket gör att vi kan bygga en så fungerande hemsida som möjligt.

Vi har byggt allt från enkla företagshemsidor med en enkel kontaktform till avancerade hemsidor med djupt ingående hantering av databaser, användarkontroll och faktureringssystem.

Vi bygger alla våra hemsidor med kod. Det gör att ni inte behöver investera i dyra tillägg eller tredje-parts tjänster. Utan dessa kan vi bygga själva.

Säkerheten:

Vi har flera års erfarenhet av att både fixa säkerhetsbrister samt upptäcka säkerhetsbrister på hemsidor. Detta gör att vi på ett enkelt sätt gör eran hemsida onödigt säker för att ni ska kunna känna er så trygga som möjligt. Vi känner till de stora misstagen många gör och därav undviker vi allt överflödigt som skulle kunna göra eran hemsida till ett mål för dagens hackers.

Vi kan även reglerna för GDPR och värderar detta högt. Ni ska kunna känna er säkra när ni lämnar över projektet till oss utan att behöva oroa er för framtida problem.

Sökoptimeringen:

Vi arbetar oftast med on-site SEO. Vilket innebär att vi optimerar hemsidan för att fungera och synas så bra som möjligt hos dagens sökmotorer. Målet är att ni ska behöva spendera så lite som möjligt på marknadsföring och istället synas automatiskt hos potentiella kunder.

Samtidigt som vi har kunskap, använder vi oss även utav tjänster som hjälper oss att få eran sökoptimering till topp. Utan extra kostnad.

Saknas något?

Ni behöver inte oroa er. Corpintech sammarbetar med frilansare över hela världen för att kunna uppfylla alla era krav. Vare sig det är grafisk design, annan typ av kodning eller marknadsföring, så har vi möjligthet att hjälpa er ändå.

Låter detta bra? Kolla vidare på våra priser och se om vi passar för erHur vi jobbar

När vi startar ett nytt projekt så utgår vi alltid ifrån: Vad är hemsidans mål? Vilka är kunderna? Hur får vi hemsidan att synas?

Våra hemsidor byggs alltid med 3 statiska mål: Enkel, säker och felfri. Våra hemsidor fungerar alltid på alla skärmar och i de flesta webbläsarna. Vi använder aldrig fler funktioner än nödvändigt. Tack vare detta är våra hemsidor alltid snabba och får sällan klagomål om att något inte fungerar.

Skulle det dyka upp ett problem så är det oftast löst på under 10 minuter. När en hemsida är klar testar vi den alltid själva och försöker se om den lever upp till våra egna krav, oavsett vad ni skulle tycka. Kvalitén går före allt.


Alla våra hemsidor byggs dynamiskt med PHP. Vi använder detta som vårat arbetssätt då vi snabbt kan göra ändringar, vi kan byta ut element samt att vi kan på ett enkelt sätt bygga om hemsidorna för olika enheter. Det får även hemsidan att fungera både snabbare och med mindre problem.Vi tycker om kritik. Har ni någon åsikt om vårat arbetssätt så hör gärna av er.Våra priser

Här ser ni våra priser på hemsidor. OBS, priserna kan ändras med extratillägg.

Alla priser är exklusive moms samt exklusive

Detta är våra paket vi erbjuder. Ni kan även komma billigare undan genom att välja en mall istället. Dessa paket är helt skräddarsydda. Läs mer om våra paket och vad de erbjuder här

Paket för t.ex företagshemsidor

Basic

Sidor: 5

Responsive:

Valfri design:

SSL:

E-postadresser:

Kontaktform:

Sökoptimering:

Databas:

Avancerad kodning:

Optimized

Sidor: 6-12

Responsive:

Valfri design:

SSL:

E-postadresser:

Kontaktform:

Sökoptimering:

Databas:

Avancerad kodning:

Advanced

Sidor: 12-20

Responsive:

Valfri design:

SSL:

E-postadresser:

Kontaktform:

Sökoptimering:

Databas:

Avancerad kodning:

Paket för t.ex tjänstehemsidor (t.ex tidning på internet)

Allt från ovan ingår

Small

Sidor: Dynamiska

Kontrollpanel:

Publiceringsverktyg:

Reklamhantering:

Sidhantering:

Användarhantering:

E-posthantering:

Advanced

Sidor: Dynamiska

Kontrollpanel:

Publiceringsverktyg:

Reklamhantering:

Sidhantering:

Användarhantering:

E-posthantering:

Pro

Sidor: Dynamiska

Kontrollpanel:

Publiceringsverktyg:

Reklamhantering:

Sidhantering:

Användarhantering:

E-posthantering:


Showcase

Här kan ni se våra mallar, tidigare jobb och andra projekt


OffertService.nu

OffertService.nu är ett projekt skapat av oss på Corpintech för att företag ska kunna skicka obegränsat antal offerter till privat personer - Som i sin tur kan ta emot obegränsat antal. Detta på ett billigt och smidigt sätt. Hemsidan är byggd med 3 olika typer av användare med egna kontrollpaneler.


Fotboll Mot Als

Organisationen Fotboll Mot ALS fick som en donation, en gratis hemsida med webbshopp som hostas gratis hos oss på Corpintech. Genom hemsidan så kan de ladda upp nyheter, lägga till produkter och sponsorer. Samt ta emot beställningar.

  • Corpintech
  • Copyright 2020